Gubányi Károly Általános Iskola

Impresszum

Gubányi Károly Általános Iskola portáloldala
Az iskola székhelye: 2721 Pilis Kossuth Lajos u. 30.
Elektronikus levelezési címe: titkarsag@gubanyi.hu
OM azonosító: 201192

Jognyilatkozat:

A Gubányi Károly Általános Iskola (OM azonosító: 201192) logója és arculati elemei a Gubányi Károly Általános Iskola védjegyei. A Gubányi Károly Általános Iskola honlapján megjelenő valamennyi elektronikus dokumentum a Gubányi Károly Általános Iskola szellemi tulajdonát képezi és szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Gubányi Károly Általános Iskola jogosult. Bármely dokumentum akár eredeti, akár módosított formában bármilyen médiumban történő közlése, sugárzása vagy terjesztése, üzleti célú felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével, illetve a Gubányi Károly Általános Iskola kifejezett engedélyével lehetséges.

A Gubányi Károly Általános Iskola fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Gubányi Károly Általános Iskola nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapok, illetve az ott elérhető információk, dokumentumok, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Gubányi Károly Általános Iskola kifejezetten kizárja.

A Gubányi Károly Általános Iskola nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Gubányi Károly Általános Iskola weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

COPYRIGHT © 2001-2018 Gubányi Károly Általános Iskola
Copyright © Gubányi Károly Általános Iskola
error: Content is protected !!