Gubányi Károly Általános Iskola

Epres Gála 2024

A Széchenyi utcai telephely életében az „Epres Gála” évről évre az egyik legnagyobb rendezvény. Idén is a hagyományokhoz híven egy egész szombaton át biztosított tartalmas és jókedvű együttlétet az iskola tanulóinak, a szülőknek, barátoknak, bárkinek, aki belépett az iskola udvarára és épületeibe.

Az iskola és a tornaterem udvara reggel már készen állt a vendégek fogadására: a színpad, a hangosítás, a főzőpultok, a büfé, a hűtők és az összes verseny- és játékpálya felállítva. Hajnal Csilla polgármesterasszony megnyitó beszéde után elindultak a programok, amelyeket idén is igen változatosra terveztünk. Mindenki megtalálhatta a számára leginkább szórakoztató helyszíneket legyen szó akár sportról, szórakoztató vagy ügyességi játékról, beszélgetésről az ismerősökkel egy jó limonádé mellett. A nap folyamán a vendégeket várta a lovaskocsi, vízibomba, ugrálóvár, népi játékok, bőrelemzés, arcfestés, kézműveskedés, csocsó, zsákbamacska, rendőrautó, tűzoltóautó, horgászás. Aki sportolni vágyott, kipróbálhatta magát az akadálypályán, pingpongban és teqballban is. Idén is több versenyen lehetett részt venni: egész nap zajlott a dartsverseny és az asztaliteniszezők is megmérethették magukat három kategóriában. A tornaterem udvara is benépesült – sorra érkeztek a főzőversenyen résztvevő csapatok, akik idén is nagy szerepet vállaltak abban, nehogy éhen maradjanak a vendégek és a fellépők. A büfében is válogathattunk a finomabbnál finomabb sütemények közül – ezúton is köszönjük a szülőknek, vállalkozóknak a felajánlásokat.

A színpadnál már kora reggel nagy volt a készülődés, hiszen idén olyan sok zenekar vállalta a fellépést, hogy tudtuk, szoros lesz az időbeosztás. A jó hangulat beindításáról a Classic Band Zenekar gondoskodott, majd őket váltotta a szintén helyi zenészeket felvonultató Prestige Band. Egy kicsit keményebb vonalat képviseltek a Maláta Sör Club tagjai, majd őket követte valami teljesen más, hiszen színpadra léptek a Budapesti Táncművészeti Stúdió növendékei, akik a versenytáncos világból nyújtottak nekünk ízelítőt. A fellépők sorát idén a CityRocks tagjaiból felálló MiniRocks formáció zárta. Mivel ilyen nagy horderejű vállalkozásba korábban még nem vágtuk a fejszénket, nagy izgalommal vártuk a koncertet. Puskás László Péter tanár úr (aki maga is a zenekar tagja) hetekig szervezte a produkciót. Gajda Ferenc, a CityRocks alapítója, személyesen köszöntötte az Epres Gála közönségét, ezután kezdetét vette a fergeteges műsor. 32 zenész és énekes állt egyszerre a közönség elé, olyan élménnyel ajándékoztak meg minket, amilyenben Pilis lakosságának korábban még nem lehetett része. Külön köszönettel tartozunk Hudi Miklósnak, aki gondoskodott arról, hogy a technika és a hangzás is kitűnő legyen, valamint Weisz Barnabás 8.a osztályos tanulónak és Ittzés Szilvia pedagógusnak, akik a legjobb pillanatokat megörökítették.

Végül ismét nagy izgalmakat hozott a napot záró tombola! A színpadon roskadásig teltek az asztalok a meglepetésekkel. Rengeteg tárgynyeremény, utalvány talált gazdára a nap végén.

Köszönettel tartozunk minden közreműködőnek és támogatónak. Bízunk benne, hogy a nap folyamán gyűjtött összegből hasznos dolgokat tudunk majd vásárolni az iskolának, amelyek segítik a minőségi oktatást, a szabadidő hasznos eltöltését, környezetünk barátságosabbá, kényelmesebbé tételét.

Reméljük, mindenki jól érezte magát! Mindenkit várunk vissza jövőre is!

 

Támogatóink:

ALLIANZ PILIS
AJÁNDÉKOZD.HU
ÁLLOMÁS PÉKSÉG

ÁLOM VIRÁG, MONORIERDŐ
ANITA NAILS
BENKE HELÉN
BÉRES MIHÁLY
BICIKLIAKCIO.HU
BODOR ENIKŐ
BÖBE HAGYOMÁNYŐRZŐ BOLTJA
BUDAPESTI TÁNCMŰVÉSZETI STÚDIÓ
CLASSIC BAND ZENEKAR
CSERNAI PÁL MŰVELŐDÉSI HÁZ
CSILLÓ LOVASISKOLA
DEÁK CSABA
DEMKÓ KERTÉSZET
DIEGO MONOR
DÓRI DEKOR
EGÉSZSÉGBOLT
EGRI-SOMOGYI RENÁTA
ERIKA ZÖLDSÉGES
ESZTI ÉS PALI KERTJE
ÉVA VIRÁGBOLT
FÜLÖPNÉ TAKÁCS GABRIELLA
FIT4YOU
GAZDABOLT ÉS DÍSZNÖVÉNY KERTÉSZET
GENGELICZKINÉ DOBOZI ZSUZSANNA
GERJE HORGÁSZEGYESÜLET
GOODS MARKET PILIS
GREKSZA KOVÁCS ÉVA
HADAS ARANKA
HAJNAL CSILLA
HANABI VEGYESBOLT
HORGÁSZ ÉS ÁLLATELEDEL BOLT
HORVÁTH SÁNDOR
INAYAT SZÉPSÉGSTÚDIÓ, GYÖMRŐ
JAKAB NORBERT
JUHÁSZ SZILVIA
KAKTUSZ BÁR
KÁLVIN JÁNOS REFORMÁTUS GIMNÁZIUM
KARI HÚSBOLTJA
KATI VIRÁGBOLT
KISCUKI
KISS-PYRO KFT. KISS KÁROLY
KOVÁCS GÁBOR
KOVÁCS VIRÁGBOLT
KÖNYV-PAPÍR-ÍRÓSZER KÁVAI ÚT
KRAJCSIK RAMÓN ÉS KRAJCSIK-GYÖRFI IBOLYA
KRAUSZNÉ ÉVA
KURUCZ-HROBÁR ÉVA
LACI PÉKSÉG
LIKESTYLE MONOR
LOTTÓZÓ (KÁVAI ÚT)
LOTTÓZÓ (RÁKÓCZI ÚT)
LŐRINCZI ANDREA
MALA RÉKA
MALÁTA SÖR CLUB
MIMI’S SHOP
MINIROCKS TOUR 2024 BY CITYROCKS
MONORI TANKERÜLETI KÖZPONT
MR. GUSZTO, MONOR
MUHI EMESE
NAGYSZEGI ÁGNES, MONOR
NONSTOP PÉKSÉG-ABC
PÁLINKÁS KATA
PAULOVICZ DÁVID
PETŐFALVI ANITA
PETŐFALVI JULI, VIRÁGBOLT
PILISI ASZTALITENISZ EGYESÜLET
PILISI LABDARÚGÓ KLUB
PILISI REFORMÁTUS GYÜLEKEZET
PILISI SPORTEGYESÜLET
PILISI SÜTŐ KFT.
PILISI VÁROSÜZEMELTETŐ
PILISI VARRÓMŰHELY
PILISI ZÖLDSÉGES, RÁKÓCZI ÚT
PILIS VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA

PINDUR PARTY – LÉGVÁR KÖLCSÖNZŐ
PLATÁN ÜZLETLÁNC
PRESTIGE BAND
RAMÓNA PIZZÉRIA
ROZI SZOLI
SUSA ZSUZSA
SÜTIMENNYORSZÁG
SÜTIVERZUM
SZOLÁRIUM, DIVATÁRU, BIZSU, AJÁNDÉK (PILIS HUBA U. 4.)
SZTANÓ BÉLA
SZÜLŐI KÖZÖSSÉG
TESCO PILIS
TULIPÁN CUKRÁSZDA, MONOR
VARGA NÓRA ALINA
VAS- MŰSZAKI ÉS ELEKTRONIKAI KERESKEDÉS
VAS-ÉS KONYHAFELSZERELÉS (RÁKÓCZI ÚT)
XIN FU XIN KFT.
Copyright © Gubányi Károly Általános Iskola
error: Content is protected !!