Gubányi Károly Általános Iskola

Adventi kézműves délután a Széchenyiben

2023. november 29-én a Széchenyi utcai telephely tanulói és pedagógusai egy különleges közösségi programmal kezdték meg az ünnepi készülődést. Az elsődleges cél az volt, hogy a diákok az osztályfőnökök vezetésével elkészítsék osztályuk adventi koszorúját. Mindenki fantáziája szabadon szárnyalhatott, minden osztály maga álmodhatta meg a koszorú díszítésének koncepcióját. Nagyon dekoratív és egyedi alkotások születtek, amelyek segítik az ünnepre való hangolódást, erősítik a közösségi szellemet.

Az alkotók azonban nem elégedtek meg ennyivel. A koszorú csak a kezdő lépés volt, hiszen annyira belefeledkeztek a munkába, az alkotás örömébe, hogy további szebbnél szebb díszek készültek, amelyek az osztálytermeknek igazi ünnepi hangulatot kölcsönöznek. Eközben az iskola technikai dolgozói, pedagógiai asszisztensei is serényen munkálkodtak azon, hogy a közösségi terek se maradjanak ünnepi öltözet nélkül.

Köszönjük a kézműves délutánon résztvevő tanulók, iskolai dolgozók munkáját és a szülők segítségét is, hiszen rengeteg alapanyaggal, eszközzel járultak hozzá ők is az alkotások megvalósításához.








Copyright © Gubányi Károly Általános Iskola
error: Content is protected !!