Gubányi Károly Általános Iskola

Valentin-nap és farsang a Kossuth telephelyen

Kossuth telephelyünkön az elmúlt héten (február 12-17) Valentin-napi és farsangi lázban égtünk. Egész hetünket meghatározta a Valentin-nap, valamint készültünk és ráhangolódtunk a pénteki bulira.

A Diákönkormányzat hétfőre és keddre szervezte meg a már szokásosnak mondható, Valentin-napi üzenetküldést. Nagy sikere volt, mint mindig. Mindenki izgatottan várta, vajon kitől kap üzenetet Valentin-nap alkalmából.

Keddre hirdette meg DÖK az Öltözz pirosba! versenyt, ennek eredményeként minden évfolyamon kiderült, melyik osztály a „legpirosabb” a Kossuthban.

A tavaszi bulit – amelyet a hagyomány szerint a 7. évfolyam rendez a Diákönkormányzat segítségével – már szerdán elkezdték szervezni. Ezen a napon kezdetét vette a szavazás is: minden iskolában lévő tanuló kapott egy-egy szavazó cédulát, amelyre egy lány és egy fiú nevet kellett írni. A legtöbb 5-5 szavazatot kapott lány és fiú indulhatott a Bálkirálynő és Bálkirály címért.

Pénteken a rendezvényünk fél négykor kezdődött. Belépéskor a jelmezben érkezők büfé kupont kaptak jutalomként, amelyet a rendezvény alatt a büfében beválthattak. A jelmezesek felvonulása után a zsűri díjazta a legjobbakat. Ezt követte a vetélkedő, amit Hanákné Reis Marianna és a 7.a osztály szervezett és bonyolított le. Játékos és ügyességi feladatokat végzett el minden osztályból egy kiválasztott lány és fiú, az osztálytársak eközben szurkoltak. Megtudtuk, hogy a Bálkirálynő címét Kulik Luca, a Bálkirály címét pedig Kerepeszki Barnabás 8.b osztályos tanuló nyerte el.

A vetélkedő után kezdetét vette a jó hangulatú bulizás. A zenét Jerabek Ferinek köszönjük!

A rendezvény alatt büfé üzemelt, ahol sok-sok süteménnyel, szendviccsel, üdítővel és limonádéval vártuk a vendégeket. A hangulatosan feldíszített 14-es teremben és a folyosón elhelyezett asztaloknál kényelmesen tudták a gyerekek elfogyasztani a büfében vásárolt finomságokat. A büfé előkészítése Sándorné Szamos Zsuzsanna és a 7.b osztály feladata volt. A szendvicsek előkészítésében köszönjük a kollégák segítségét, valamint a szülőknek a sütemény felajánlásokat!

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan együtt tölthettük ezt a délutánt!

Köszönjük mindenkinek a segítségét és közreműködését a színvonalas program lebonyolításában!








Copyright © Gubányi Károly Általános Iskola
error: Content is protected !!