Gubányi Károly Általános Iskola

Futóversenyen jártunk

Sokadik alkalommal rendezték meg Tápiószecső-Magdolnatelepen a körzeti megyei mezeifutó bajnokságot, ami a Diákolimpia felkészülési versenye is egyben.
IMG_1583
A monori körzetben négy csapattal indultunk a versenyen. A III. és IV. korcsoportban is képviseltük magunkat lány és fiú csapattal egyaránt. Nagy örömünkre a III. korcsoportos lányok ezüst a többi csapatunk pedig az aranyéremmel térhetett haza a rangos viadalról.
IMG_1557.JPG IMG_1560.JPG IMG_1561.JPG IMG_1572.JPG
A csapatverseny mellett természetesen egyéniben is hirdettek eredményt. Itt a korcsoportjában első helyen végzett Kocsis Kristóf, második lett Pintér Simon, Ocztos Edina és Kovács Erik, Gál Szabolcs pedig a harmadik helyen végzett. Nekik természetesen külön gratuláció jár a teljesítményükért, amivel jelentősen hozzájárultak a csapatsikerhez is. Külön köszönet Tunyogi Zsófiának a bemelegítésért, Kovács Péternek pedig a remek csapatösszeállításért.

Köszönjük továbbá a Pilisi Labdarúgó Klubnak, hogy támogatásukkal diákjaink feliratos, Gubányi címeres mezben futhattak. Az iskolavezetésnek pedig, hogy biztosították az utazás feltételeit.
IMG_1576.JPG
A III. korcsoportos fiú csapatunk ezzel a teljesítményével (az összetettben elért 41 pontjuk a rendezvény legkiemelkedőbb eredménye volt!)  vívta ki magának a lehetőséget, hogy képviselje iskolánkat a Megye döntőben.

Szurkoljunk nekik! 🙂

További beszámoló és eredmények!

Kasa Tibor
Copyright © Gubányi Károly Általános Iskola
error: Content is protected !!