Gubányi Károly Általános Iskola

Farsangi mulatság Kossuth utca

Múlt héten pénteken, 2016. február 12-én volt a farsang a Kossuth utcai telephelyen, ami nagyon jól sikeredett. Elsőnek szeretnénk köszönetet mondani a 7. évfolyamnak, a buli megszervezéséért, és persze az összes tanárnak, diáknak is. Nagyon ügyesek voltatok! A buli 4-kor kezdődött, és fél 8-ig tartott.
IMG_0298 IMG_0262.JPG IMG_0301.JPG IMG_0294.JPG IMG_0283.JPG IMG_0280.JPG IMG_0296.JPG IMG_0286.JPG
Legelőször a Game Dance lépett fel, hiszen ők nyitották meg a mi kis bulinkat. Utána jött a jelmezes felvonulás, amin szuper jelmezekben voltatok. Gratulálunk az összes résztvevőnek!
A felvonulás után következett a tombola, amiből rengeteg fogyott. Voltak akik nyertek, és voltak, akik nem. De ne búsuljatok, hiszen majd jövőre lehet, hogy ti fogtok nyerni. Akik viszont a fődíjat nyerték meg, a tortát, az a 7.c osztály. Szeretnék gratulálni nekik.
Mikor vége lett a tombolának, utána jött a legjobb rész, a buli. Buliztunk egy kicsit, és közben kiválasztottuk a SZÍV királyt, és a SZÍV királynőt, akik nem mások lettek, mint Gál Balázs 7.a osztályos tanuló 5 darab szívvel, és Kovács Zsanett szintén 7.a osztályos tanuló 16 darab szívvel. Szép munka! Kövesd őket, és ki tudja… Lehet, hogy te leszel a következő király vagy királynő! 😉 Amikor meglettek a győzteseink, akkor indult el igazán csak a buli. Köszönjük dj-inknek, külön köszönet Bódi Barnabásnak. Nagyon jó zenéket pörgettek, és fantasztikus hangulatot csináltak. Köszönet az összes embernek, akik segítségével meg tudott valósulni a mi közös bulink, és nagyon örültünk, hogy olyan sokan eljöttetek. Szuperek vagytok!

Toller Emese 7.b








Copyright © Gubányi Károly Általános Iskola
error: Content is protected !!