Gubányi Károly Általános Iskola

Fergeteges futófesztivál

Egy hűvös szombat reggelen, 2015. október 10-én a gubányisok egy csapata felkerekedett, hogy bevegye a Spar Budapest Maraton Futófesztivált.
DSC_0342.JPGAR_EFFECT_20151010134536.jpg [DSC_0345.JPG DSC_0359.JPG
Ez a lelkes csapat Kasa Tibor bácsi szervezésével érkezett meg a Városligetbe, ahol azonnal ki lett tűzve az iskola zászlója. A gyerekek a futás előtt hatalmas mennyiségű lufit és egyéb reklámanyagot gyűjtöttek össze, amely csak fokozta az örömüket. Két futamban indultak a gubamanók. 14 órakor rajtolt a Riska Minimaraton, 5 km-en Pércsi Kristóf, Szegvári Bence, Toller Emese, Gyimesi Márk 7. b osztályosok, illetve Szálkai Janka 8. c osztályos tanulók indultak. Az ő csapatukat erősítette Válóczi Zsuzsanna tanár néni. 15 órakor az Actimel Maratonka, 2,7 km-es távján a következő tanulók indultak Kasa Tibor bácsi vezényletével: Pusztai Károly, Kovács Alexandra, Tóth Anett, Cséke Bianka, Kacsics Hanna, Szluka Kitti, Menich Johanna, Menich Krisztián, Kollár Kitti, Kovács Tamás, Barna Rebeka, Mata Boglárka, Pusztai Noémi,  Berinszki János, Tóth Barnabás, Kocsis Kristóf.

A gyerekek fantasztikus eredményeket értek el, bár én azt gondolom, hogy aki eljött, az már mérhetetlenül büszke lehet magára. Mi biztosan azok vagyunk!

Bár a vasárnapi napon (október 11-én) ugyan gyerekek nem, de két szuper tanár indult a 10 km-es távon. Gereben Tímea néni és Kasa Tibor bácsi, gratulálunk!
DSC_0349.JPG DSC_0338.JPG








Copyright © Gubányi Károly Általános Iskola
error: Content is protected !!