Gubányi Károly Általános Iskola

Az Iskolazászló Afrikába megy!

Pénteken startolt el Budapestről a 10. Budapest – Bamako Rali.  Az indulók között ott van Sedró Mihály és hat fős csapata is. A csapatból Izával (Prumek Izabella) vettük fel a kapcsolatot, aki kisfiával – Ábellel – együtt kíséri végig az expedíciót. Iskolánk alsós diákjai között játékgyűjtést szerveztünk, hogy ezzel járuljunk hozzá a rali karitatív kezdeményezéséhez és örömet szerezzünk azoknak a kint élő gyermekeknek, akiknek néha csak egy – egy kiszuperált használati tárgy jut játékul.
DSCN0969 DSCN0966.JPGDSCN0964.JPGDSCN0972.JPGDSCN0971.JPG DSCN0974.JPGDSCN0977.JPG budapest_bamako_rali.jpg (További fotók)
Gyerekeink nagyon lelkesek voltak mind a gyűjtés, mind a berakodás időszakában. Sedró Zsófi és Viki
(szintén csapattagok) vették át adományainkat és helyezték el az általuk vezetett kis mikrobuszba. 

Az iskolazászló ünnepélyes átadása is megtörtént, melyet Ábel vett át. A zászló – és vele együtt iskolánk „szelleme” – végig fogja kísérni a csapatot Budapesttől Bamakóig. Izgatottan várjuk a híreket. (És igyekszünk tudósítani azokról!)
Sok sikert és Jó szerencsét kívánunk NEKTEK! Isten kísérjen utatokon!
Az idei raliról a következő linkre kattintva olvashattok bővebben: http://mno.hu/sport/mindenki-azt-mondta-ott-fognak-meghalni-az-emberek-1267708

A gyerekeket támogató karitatív szervezet kisfilmjét, pedig erre a linkre kattintva tekinthetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=G-LLMKYcIgw
Copyright © Gubányi Károly Általános Iskola
error: Content is protected !!