Gubányi Károly Általános Iskola

Év végi túrák

Az elmúlt év végén (tehát kb.: 2 hete) két olyan városi program is megrendezésre került amelyben iskolánk érintett volt.
Mind a két program helyszínét a dolinai pincék adták. Ugyanis innen indult és itt ért véget a Pilisi Klímabarátok  Körének szervezésében megrendezésre  kerülő 7. Bejgliégető túra.

web.jpg DSCN7094.JPG
                                                        (További fotók)

Illetve a pincegazdák és a szülői munkaközösség 3. közös élmény túrája, amely Bögre túra néven szintén itt zajlott le.
DSCN7085.JPG DSCN7086.JPG DSCN7183.JPG DSCN7197.JPG DSCN7196.JPG DSCN7186.JPG DSCN7184.JPG DSCN7203.JPG
Az azonos időpont és helyszín választás szerencsésnek mondható, nem csak a kedvező időjárás miatt, hanem azért is mert a két program résztvevői kölcsönösen meglátogathatták egymást.

 Nagyon szimpatikus ez a laza kooperatív összedolgozás a civil szervezetek részéről. Ezt tapasztaljuk a rendezvényeken és az iskolával kapcsolatban is.
Az említett két program kialakításakor a Gubányi Károly Általános Iskola, mint a rendezvények kedvezményezettje és nem, mint szervezője kapott meghívást.
A Bejgliégető túra a kikapcsolódást, az egészséges szabadidő eltöltését, személyes kapcsolat építést, a környék  szépségét kínálta számunkra.
 Míg a Bögre – túra ezek mellett gasztronómiai élményt és konkrét anyagi támogatást is adott intézményünknek.
 A nyitott pincék  pultjain a forralt borok és a tea mellett süteményeket is árultak, mely édességek bevételét teljes mértékben az iskola számára ajánlották fel. A jelentős összegű adományt – 166 ezer forintot – ez úton is hálásan köszönjük a szervezőknek, a pincegazdáknak, a süteményeket készítői szülőknek és a fogyasztó vendégeknek. A pénzt az iskolaépületek felújítására, korszerűsítésére fogjuk használni. Ezekről a munkálatokról a későbbiekben beszámolunk.

Az utóbbi időben jóleső érzés a Gubányi Károly Általános Iskola vezetőségéhez tartozni. Olyan fokú támogatást tapasztalunk mind a kollégák, a szülői munkaközösség, civilszervezetek, egyházak, vállalkozók, társintézmények, szülők részéről, amilyet nem is képzeltünk volna. Sokszor olyan gyorsan követik egymást az események, hogy reagálni is nehezen tudunk rá.
Köszönjük támogatóink segítségét és igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy a felhasználásról, megfelelően tájékoztassuk ÖNÖKET!
Támogatóink listáján a nevek mellett feltüntetjük azt is, hogy mire használtuk fel a hozzájárulásokat, illetve arról is rendszeresen be fogunk számolni, hogy milyen fejlesztéseket végeztünk az iskolában. (A részletes listát a támogatói oldalon tekinthetik meg.)
Még egyszer köszönjük támogatásukat és kívánjuk, hogy ezerszeresen térüljön meg a befektetésük nem csak anyagi hanem társadalmi és kulturális téren is.
„Mert aki az iskolát építi, a jövőt építi!”








Copyright © Gubányi Károly Általános Iskola
error: Content is protected !!