Gubányi Károly Általános Iskola

Átalakulás

Átalakulás

A 2010-es tanév során a blog azzal a céllal jött létre, hogy a TÁMOP 3.1.4-es pályázati eseményekről az  érdeklődőknek beszámoljon. A beszámolók során kapott visszajelzések és a magas látogatottsági számok alapján arra következtettünk, hogy az iskola eseményei sok embert érdekelnek. Ezért a jövőben a blogot igazából e célból kívánjuk üzemeltetni.
Vagyis, hogy az érdeklődő szülők, gyerekek, kollégák és bárki más, betekintést nyerhessen az iskola eseményeibe, az itt zajló munkába.
Mivel a blog eddig is főleg a Szabadság téri telephely eseményeinek közvetítését tudta teljes mértékben felvállalni, ezért a jövőben átalakul ezen telephely hivatalos blogjává.

Terveink szerint két hetente, de legalább havonta tudósítanánk az iskolai eseményekről és ezekhez képes beszámolót is készítenénk. A blog címét igyekszünk tanulóink családjaihoz eljuttatni, illetve kifüggesztjük az iskola bejárataira.
Ezenfelül örömmel veszünk minden visszajelzést, amelyet akár szóban, akár írásban, vagy a blog megjegyzés rovatában juttatnak el hozzánk. Észrevételeiket a szabadsagter@mailbox.hu címre is elküldhetik.

Természetesen ez a blog nem pótolhatja a Gubányi Károly Általános Iskola három tagintézményét egybefogó weblapot, de ez nem is célja. A weblap beindításáig hiánypótló szerepet kíván betölteni, a beindulás után pedig egy színfolt kíván lenni az iskola tarka palettáján.
Reméljük elképzeléseink valóra válnak és ehhez az Önök bizalmát és segítségét is magunkénak tudhatjuk.

Üdvözlettel: az iskola dolgozói.








Copyright © Gubányi Károly Általános Iskola
error: Content is protected !!